Bröllopsfotograf, Fotograf Skåne Kullafoto, Företagsfoto, Barnfotograf, Skåne, Nyföddfoto, Babyfoto, Gravidfoto, Höganäs, Helsingborg, Ängelholm, Malmö, Destination wedding photographer Copenhagen, Stockholm, Europe » Företagsporträtt, Baby, barn- och familjefotograf, Student, Gravidfotografering, Boudoir, Förlovningsporträtt, Beloved, Fotograf Företag, Bröllopsfotograf, Wedding photographer, Fotograf,Bryllupsfotograf

Info

PORTRÄTT

Varför måste man gifta sig, eller vara gravid eller något annat speciellt som hänt för att fotografera sig? Varför inte fotografera sig med den man älskar mest, på en plats som man gillar bara för det är härligt att ha vackra bilder på sig själv? Kanske vill du ge bort vackra Boudoir bilder som morgongåva eller boka en Trash the dress-fotografering till efter bröllopet? Kanske var det många år sedan ni gifte er och nu skulle det vara kul med nya fina par-bilder på er? Då kan ni boka mig för en romantisk parfotografering.

BARN/FAMILJ

Jag erbjuder gravid-, nyfödd-, barn- och familjefoto i er egna miljö eller på en plats som ni har valt t.ex vid havet eller i en park.

FÖRETAG

För företagsporträtt, produktbilder eller redaktionellt arbete vänligen kontakta mig för en offert.

BRÖLLOP

Vill ni boka mig för er bröllopsfotografering? Det jag först behöver veta är datumet för er vigsel. Skicka gärna en förfrågan via mitt formulär på min Bröllopssida. Många är ute i mycket god tid och bokar ett eller två år i förväg. Om ert datum fortfarande är ledigt skickar jag en prislista och information om hur jag tänker och arbetar. När ni valt paket, bokar vi och skriver avtal. Vi bestämmer också tid för ett planeringsmöte, där vi i lugn och ro pratar igenom era önskemål och er dag i detalj.

ARTWORK

Jag erbjuder papperskopior i många olika format, vackra tryck på canvas eller konstpapper. Konsttryck av era bilder med pigmenterat bläck på syrafritt akvarellpapper och syrafri inramning ger er era egna unik tavlor . Garanterad hållbarhet 70-100 år. Signeras om ni önskar. Jag säljer även konstfoton i begränsad upplaga(numrerade). Kontakta mig gärna för visning och offert.

 
Kontakta mig för prislista och detaljerad information!

Email
anna[@]kullafoto.info

anna.kullafoto[@]gmail.com

Phone
0046732418018

Englishspeaking? Please email me for info and prices.

I n s t a g r a m