Fotograf Helsingborg Skåne, Anna Lauridsen » Kommersiellt, barn, familj

Lifestylefotografering hemma hos Lisen, Elsie & Svante!

För ett liten tag sedan så var jag hembjuden att fota lifestylebilder till denna familjs vackra, ljusa och mysiga hem! Lyxfika fick jag minsann också och så fick jag höra på många roliga historier från underbara Lisen som älskar att prata 🙂 När man har tre barn på 4, 2 & 1 så fattar jag dock inte hur Hanna och Tobias har orkat renovera ett helt hus! Och så fint det är! Inget är lämnat åt slumpen! Allt är perfekt ner i minsta detalj! När jag skulle åka hem fick jag det bästa betyget man kan få av ett litet barn och det var när Lisen frågade om jag inte snart skulle komma tillbaka? Och det hoppas jag också att jag kan göra snart eftersom mamma Hanna har lovat mig att jag får komma tillbaka och plåta till hem-reportage! För detta hus måste alla få se! Hanna har en otrolig känsla för design och inredning som speglas i varje detalj, stor som liten, i det otroligt vackra hemmet. Hon har även nyligen designat en bricka “Årstiderna” som kan köpas på Designtorget! Här kan ni se en del av de bilder som jag tog denna dag i Skåne. Tack för att jag fick skapa lite minnen till er ♡

I n s t a g r a m