Bröllopsfotograf, Fotograf Skåne Kullafoto, Företagsfoto, Barnfotograf, Skåne, Nyföddfoto, Babyfoto, Gravidfoto, Höganäs, Helsingborg, Ängelholm, Malmö, Destination wedding photographer Copenhagen, Stockholm, Europe » Företagsporträtt, Baby, barn- och familjefotograf, Student, Gravidfotografering, Boudoir, Förlovningsporträtt, Beloved, Fotograf Företag, Bröllopsfotograf, Wedding photographer, Fotograf,Bryllupsfotograf

Boudoir

Boudoir Fotografering
Från början var boudoir det något som efterfrågades i samband med bröllopet, som en morgongåva till sin blivande. Men det är för alla som vill ha fina bilder på sig själv eller för att ge till sin älskade i present. Eller bara för att man har lust och tycker att det är kul! Tanken är att bilderna ska spegla ditt vackraste jag och vara en härlig egoboost!

Bra ställen att plåta boudoir på är bland annat Grand Hotel i Helsingborg, Savoy i Malmö, Kronovalls vinslott och Ystad Saltsjöbad.

Efter fotograferingen får du se bilderna i ett låst web galleri. Då kan du bestämma hur du vill ha dem levererade.

Vanligast är en vacker box där bilderna ligger som lösa printar.

Du ser exemplet nedan. 10 st av dig utvalda vackra Fine Art bilder på matt papper, monterade på en 2 mm tjock M-board och sprayade med en skyddslack. Bilderna ligger i svart silkespapper i en svart “läderbox” med svart silkesband.

Det går även att få bilderna i en vacker fotobok som jag designar. Priserna varierar beroende på tillverkare och material. Möjligheterna gränslösa vad gäller format, färger och material. Vi kan diskutera olika idéer och du kan få se prov.

Kontakta mig så skickar jag mer information och en prislista!

I n s t a g r a m