Bröllopsfotograf, Fotograf Skåne Kullafoto, Företagsfoto, Barnfotograf, Skåne, Nyföddfoto, Babyfoto, Gravidfoto, Höganäs, Helsingborg, Ängelholm, Malmö, Destination wedding photographer Copenhagen, Stockholm, Europe » Företagsporträtt, Baby, barn- och familjefotograf, Student, Gravidfotografering, Boudoir, Förlovningsporträtt, Beloved, Fotograf Företag, Bröllopsfotograf, Wedding photographer, Fotograf,Bryllupsfotograf

Det bästa som finns är våra barn ♡ Barnfoto Höganäs Skåne

Jag åker oftast hem till mina kunder och fotograferar hemma eller så bestämmer vi en plats utomhus. För ett par veckor sedan åkte jag hem till denna fina familj för en hemma-hos-fotografering/syskonfotografering. Tre söta syskon på 4, 2 och 1 år. Och med en bebis till i magen… Man kan nog säga att mamma Charlotte och pappa Gustaf har händerna fulla! Lillasyster var lite skeptisk till en början, men med hjälp av diverse smådjur och handdockor och lekar från Beloved-workshopen jag gick på i höstas så gick allt som en dans. Här ser ni några av mina personliga favoriter av alla bilder vi tog. Tack alla fem (och snart sex!) för den roliga fotostunden jag fick tillsammans med er! Jag ser fram emot i vår när vi tar bilder ute vid havet och när den lilla bebisen har kommit! Ha en härlig Lucia på er ♡

I n s t a g r a m